Kendall Jenner var “helt komfortabel” med å frigjøre brystvorten for Marc Jacobs

Kendall Jenner er ikke redd for å la alt henge ut.

Realitystjernen har vært den best betalte modellen i stilbransjen de siste årene på rad, men hun var ikke alltid så kjent.

Tilbake i 2014 gikk hun sin første high-fashion rullebane for Marc Jacobs – kledd i en ren genser med brystvorter som skapte mye oppsikt.

Kendall Jenner 2014 Marc Jacobs
Kendall Jenner debuterte sin high-fashion rullebane for Marc Jacobs i 2014, kledd i en ren topp.
WireImage

«Jeg husker at jeg ble oppringt av agenten min som sa at Marc og Katie [Grand, the show’s stylist] ønsket å sette meg i denne typen ren topp, og jeg tenkte: ‘Jeg er et spill. Jeg har ikke noe imot. Jeg har det bra med brystvorten,» sa Jenner, 26, til Vogue for magasinets «Life in Looks»-videoserie.

“Jeg var ganske kjølig selv om brystene mine var ute,” la hun til. «Det gjorde meg ikke mer nervøs. Jeg var oppriktig akkurat som, “Dope, hva de vil, det er deres visjon, la oss gjøre det.” Så jeg var helt komfortabel.»

Catwalkeren husket at mens hun fikk gåtimer fra byrået sitt før den store kvelden, endte hun fortsatt opp “virkelig stiv” på rullebanen – men hadde ingen uro før showet.

«Jeg kunne faktisk ikke tro at jeg var der. Hadde merkelig nok små nerver, og jeg tror det var fordi skoene mine var relativt flate – de var ikke en stor, høy hæl, sa Jenner.

Kendall Jenner
Jenner brøt ned “livet i utseende” for Vogue, og delte hennes nåværende meninger om hennes mest minneverdige antrekk.
Vogue/YouTube

Men grunnleggeren av 818 Tequila var ikke alltid så selvsikker; hun så også tilbake på sin første Met Gala-opptreden samme år, som hun hadde på seg en Topshop-kjole i havfruestil.

“Jeg ser på det nå og tenker: ‘Herregud, jeg ser ut som en baby’, men jeg følte meg som en kvinne,” sa hun om blikket.

“Jeg brukte [sister] Kim [Kardashian]sine hår- og sminkefolk så … jeg [felt] som [I was] omfavner denne kvinnesiden av meg, og det er så morsomt å se tilbake på dette øyeblikket nå og si: “Herregud, du var en sånn gutt på den tiden.”

Kendall Jenner 2014 Met Gala
Modellen debuterte på Met Gala i 2014, iført en Topshop-kjole med et korsett så stramt at hun ikke klarte å sette seg ned på bilturen til museet.
FilmMagic

Jenner la til at hun “definitivt var veldig nervøs” fordi hun bare kjente Kim og daværende ektemann Kanye West på arrangementet, som begge sjekket henne gjennom hele natten.

I disse dager er Met Gala full av Kardashian-Jenners, som Kendall kalte “det beste noensinne.”

Hun har funnet sin selvtillit etter hvert som hennes personlige stil har utviklet seg også.

«Jeg ser tilbake på selv den første lille jenta vi så og hvor ukomfortabel hun var. Og til og med jenta i 2014 på Met Gala,» sa hun. “Og så kommer inn i denne jenta som er som mye mer, ‘Jeg har funnet meg selv som kvinne, jeg har funnet meg selv’ … Det er kult å se.”

Leave a Comment