Bryce Dallas Howard ble bedt om å gå ned i vekt før “Jurassic World Dominion” – frist

Bryce Dallas Howard åpner opp om forventningene til vekten Hollywood har til kvinner. Skuespilleren sa det før filmingen Jurassic World Dominionden tredje delen av Jurassic World franchise ble hun bedt om å gå ned i vekt.

“Hva er tillatt i denne tredje filmen, hvordan sier jeg dette, hvordan sier jeg dette, hvordan sier jeg dette …[I’ve] blitt bedt om å ikke bruke min naturlige kropp på kino,” fortalte hun Metro i et intervju. «På den tredje filmen var det faktisk fordi det var så mange kvinner med rollebesetning, det var noe Colin følte veldig sterkt for når det gjaldt å beskytte meg…fordi samtalen kom opp igjen: ‘Vi må be Bryce om å gå ned i vekt.’ ”

Howard krediterte regissør Colin Trevorrow som den som avviste forestillingen om kravene de hadde til henne.

“[Colin] var som, “Det er mange forskjellige typer kvinner på denne planeten, og det er mange forskjellige typer kvinner i filmen vår”, og jeg fikk gjøre så mange stunts som ikke ville vært mulig hvis jeg hadde gått på slanking.” Howard la til. “Så jeg er veldig begeistret [at] all handlingen jeg måtte gjøre, og jeg fikk gjøre det med kroppen min, hun var på maksimal styrke, og jeg håper det bare er nok en indikasjon på hva som er mulig.»

Howard opplevde også en lønnsforskjell i Jurassic World trilogien sammenlignet med hennes medstjerne Chris Pratt da hun nylig startet, ble hun “betalt så mye mindre enn rapportene” som var der ute.

«Da jeg begynte å forhandle for Jura, det var 2014, og det var en annen verden, og jeg var i en stor ulempe. Og, dessverre, må du registrere deg for tre filmer, og så er avtalene dine satt, sa hun nylig til Insider.

Det var Pratt som ville gå opp for å hjelpe henne med å forhandle andre muligheter i franchisen som ikke var inkludert i den opprinnelige kontrakten, som fornøyelsesparkrittene inspirert av filmene.

“Det jeg vil si er at Chris og jeg har diskutert det, og hver gang det var en mulighet til å flytte nålen på ting som ikke allerede var forhandlet, som en kamp eller en tur, sa han bokstavelig talt til meg:” Dere ikke ikke engang å gjøre noe. Jeg skal gjøre alle forhandlingene. Vi kommer til å bli betalt det samme, og du trenger ikke tenke på dette, Bryce,” sa hun.

Jurassic World Dominion er nå tilgjengelig for streaming på Peacock.

Leave a Comment